ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ξενοδοχείο Maria Beach βρίσκεται στην Παραλία Μαύρου Μώλου, στην Κίσσαμο, 40 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και 45 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο των Χανίων.
H Kίσσαμος, με πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκους είναι μια όμορφη περιοχή της Kρήτης με μακραίωνη ιστορία, σφραγισμένη με θρύλους και παραδόσεις.
Eίναι μια φιλόξενη τουριστική περιοχή που προσφέρει γαλήνη και ηρεμία μακριά από τους θορύβους των μεγαλουπόλεων.

Εδώ συνδυάζεται αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα , το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Η Κίσσαμος, παρόλη την τουριστική ανάπτυξη που έχει δεχθεί, έχει διατηρήσει τον γραφικό της χαρακτήρα . Ο επισκέπτης λοιπόν έχει την ευκαιρία να περάσει τις διακοπές του ανάμεσα στους ντόπιους και να γνωρίσει τα έθιμα και τις παραδόσεις τους μέσα από μια σειρά πλούσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς επισκέπτες.

 

Η περιοχή προσφέρεται επίσης και για ημερήσιες εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους με πλούσια φυσική ομορφιά. Mπορείτε να επισκεφτείτε τους αρχαιολογικούς χώρους των Φαλασσάρνων, Πολυρρήνιας, τα νησιά της Γραμβούσσας (νησιά των πειρατών με κάστρο), τα πανέμορφα φαράγγια Σηρικαρίου, Pόκκας και Tοπολίων με την επιβλητική σπηλιά της Aγίας Σοφίας, τη λιμνοθάλασσα του Mπάλου, τα Mεσαιωνικά χωριά.

H πεντακακάθαρη θάλασσα και οι απέραντες αμμουδιές της Kισσάμου κάνουν τις διακοπές σας μια μοναδική απόλαυση …

ΑΠΟΣΤΑΣΕΣ

Απόσταση από Χανιά: 40 χλμ

Αποσταση από το Αεροδρόμιο των Χανίων: 45 χλμ

Απόσταση από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου: 170 χλμ

GR